четвъртък, 27 април 2017 г.

💮💮💮 С дъх на... Люляк.💮💮💮

💮💮💮
Пролет е и всичко е разцъфнало. Навсякъде е обсипано с цветя, особено люляци - всякакви разцветки и видове. Мирисът им е упояващ. Освен това те винаги добре допълват домашния декор. Едно цвете определено променя масата, нощното шкафче...Допринася за добрата атмосфера в дома.
И все пак, нямам навик да бера цветя : ), но вчера вечерта, вървейки по "Раковска", на тротоара, точно пред "Хепи" и срешу НАТФИЗ, седеше един възрастен дядо, с цветя в ръка-люляци и лалета. Изобщо цяла градина от красота. Хубавият аромат на люляка и умилителната гледка ме привлякоха и веднага реших да си взема за вкъщи...От една страна, се зарадвах, от друга-натъжих... Човешко е. Нечовешко е, че пазарите са пълни с баби и дядовци на преклонна възраст, които се опитват да допълват пенсиите си, за да оцеляват. Не стоят там, защото им е много приятно или за да убиват свободно време... 
Така де, ако и вие минавате оттам, не поддминавайте, купете си от тях по нещо или за да зарадвате някой близък, или за да украсите дома си,  или просто, за да подпомогнете възрастните хора. :)
Ето го и нашия люляк, който определено ни придава едно цветно и ароматно начало на деня.:)
💮💮💮






Няма коментари:

Публикуване на коментар