петък, 28 април 2017 г.

За неочакваните срещи

Излизаш с една приятелка, с една идея за вечерта, но случайно към вас се присъединяват още хора, които не познаваш. Запознавате се и неочаквано се оказва, че светът е толкова малък и всички сме си познати... Без да знаем. Живеем едни под други, ходим по сходни места, имаме общи приятели... с години. Странно е как от напълно непознати до преди 10 минути, вече се оказва, че всъщност имаме толкова общо. И чудно, но се разбрахме с половин дума. 
Така де, може би затова казват, че "няма случайна срещи и случайни хора в живота ни"...Да, наистина всеки ни учи на нещо-дали добро, дали лошо... От всеки човек можем да научим по нещо, което липсва у нас, което ни е чуждо, или което притежаваме, но не сме развили като качества, умения и т.н Удивително е да се учим, да трупаме опит, знания, да виждаме примери -и хубави, и лоши. Всичко си има своята поука, която понякога ни разтърсва из основи, но от това са ражда нещо още по-хубаво. : ) 
Обожавам вечерите със старите приятели. Приятели от детските години, с които, макар и пораснали, пресъздаваме спомените, градим нови занапред 
Обожавам късните разходки, хубавите коктейли, вкусната храна и качествените срещи, с качествени хора и качествените разговори... :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар